Povídky "Na baru s Masarykem" již tento rok v knižní podobě.

neděle 13. prosince 2015

PUSINEČKA



1/

Jmenuje se Linda, ale nikdo jí neřekne jinak než „Pusinečka“. S její přezdívkou není spojen žádný zvláštní příběh ani tajemství. Prostě vše a všechny kolem sebe nazývá "pusinečkou" - své rodiče, přátelé, učitele, zvířata, věci, dokonce i ředitele gymnázia. Na dívku v maturitním ročníku je to poněkud dětinské a nevyzrálé chování, ale už je prostě taková. Pro ostatní lidi lehce praštěná holka s dlouhými blond vlasy a pěknou postavou, která umí potrápit mužskou fantazii. Lehce odstávající uši ji na kráse neubírají. To vše zabaleno růžovými a bílými outfity. 

„Ta Božena Němcová byla taková pusinečka,“ sdělí v hodině literatury své spolužačce Anně, „a ta její Babička taky.“
„A Sultán s Tyrlem určitě byli taky pusinečky, co?“ zeptá se ji pobaveně Anna.
„Tak to jsou upe nejvíc pusinečky!“
„Pusinečko, všichni víme, že jsi premiantka třídy, ale nevyrušuj mě při výkladu!“ okřikne ji profesorka Ondráková.

2/

Když však přijde Pusinečka domů, je z ní úplně jiná dívka, než si všichni dokážou představit. Pečlivě zamkne dveře od svého pokoje a zatáhne závěsy. Oblékne si černé spodní prádlo, natáhne podvazkové punčocháče a na hlavu si dá černou latexovou masku. Někdy jen škrabošku na oči. Po této přípravě se přihlásí pod heslem „p-u-s-i-n-e-c-k-a“ na svou tajnou webovou stránku „Black Sandra“. Upraví si prsa v podprsence, na stůl postaví různé druhy vibrátorů a čeká na své fanoušky, až budou online. Jejími nejvěrnějšími fanoušky jsou „petriczek“, velkypero“ a „honza1485“. Protože Pusinečka vede svou stránku bezplatně, má tisíce obdivovatelů, dokonce i ze zahraničí. Kouzlo internetu a ráj honičů 21. století.

Když je zrovna zadaná, "webkameru" zapne jen občas. Musí své fanoušky "potrápit" alespoň jedním lehkým striptýzem, olizováním růžových umělých penisů či mazáním chodidel masážním olejem. Některé své orgasmy ani nemusí předstírat. Svým způsobem ji vzrušuje, když ví, kolik chlapů ji v tu chvíli sleduje. Dokonce i Pusinčin učitel zeměpisu a ředitel gymnázia patří mezi pravidelné návštěvníky její stránky. Kdyby věděli, kolik papírových kapesníků padlo na její účet, zřejmě by ji na chodbě a v hodinách zdravili stydlivěji.

3/

Její první a opravdovou láskou byl Jakub. Potkali se na matematicko-fyzikální soutěži v Olomouci a jako studenti s nejlepšími výsledky vyhráli, krom jiného, společný oběd v luxusní restauraci. Jakub byl panic a Pusinečka to poznala na první pohled. Jeho stydlivé pohledy, a bílá košile s krátkým rukávem zapnutá do posledního knoflíku, Pusinečku vzrušovali. Za dvacet minut si Jakuba vzala do úst na místních toaletách a on poté poprvé poznal, co je to horký a vlhký ženský klín. Chodili spolu do konce prázdnin. Po maturitě nastoupili na vysokou školu, každý v jiném městě. Pusinečka začala studovat práva a Jakub matematickou fakultu. 

Pusinečka byla opět svobodná a mohla se tak vrátit ke starému koníčku. Své online služby zpoplatnila. Život na výšce je přece jen finančně náročnější. 

4/

S Jakubem se po devíti letech potkali u soudu, kde Pusinečka zastupovala jeho současnou, vlastně nyní již bývalou ženu v rámci rozvodového řízení a navázali přesně tam, kde před léty. Na záchodcích, tentokrát však soudní budovy.

Zanedlouho se rozhodli spojit jejich životy svazkem manželským. Byla to krásná svatba, na kterou oni i všichni její blízcí vzpomínají s láskou. Líbánky strávené na Seychelách byly dokonalé. Také aby ne, cestu zaplatila Pusinečka z výdělku její stránky a to za pouhý jediný den. Její fanoušci si samozřejmě nemohli nechat ujít její poslední aktivitu vyhlášenou pár hodin před její svatbou. Ani Jakub, který se toho dne, pod svou přezdívkou "velkypero", naposledy rozloučil s "Black Sandrou".


Žádné komentáře:

Okomentovat